Da, te poti inscrie la LG să-ți vina service si ți-l montează gratuit doar ca cine stie cat trebuie sa aștepți! G3 se încălzește mai tare ca si C3 dar e si normal. G3 are panou cu tehnologie noua, MLA(micro lens array), urca puțin peste 1400 de niti deci mult mai luminos decat C3 in materiale care cer lucrul asta(unele highlighturi masterizat la luminanță mare in standarde de imagine HDR).
Gimmick-uri in plus fata de seria C3 nu are, au meniul la fel, functii la fel, doar panoul diferit.
Si deșii eu sunt consumator mare de materiale HDR 10 si Dolby Vision care necesită luminanță mare, pe mine nu m-a spart G3 cu nimic, e luminos dar ceva nu mi-a plăcut la el, l-am butonat in magazin pe YouTube doar, chiar vroiam să-mi placa la nebunie, sa zic woooow si sa nu pot sa nu-l cumpăr dar cred ca B9 o sa mai stea o perioada cu mine, probabil altfel ar fi fost să-l butonez acasa cu materiale de calitate dsr parca lentilele alea scot la iveala unele lucruri.
Anu viitor probabil ajunge si blue phosphorus pe OLED, om vedea ce va fi de OLED-uri.