Quote Originally Posted by staedler View Post
Nu m-am exprimat bine, mea culpa. Prin metalic, ma refeream ca partea inferioara nu e din aluminiu, ci din otel, fer. Ca aluminiul e un must la heatsink. Sorry daca am inteles gresit.
Aluminiul este un conductor mai bun (cuprul si mai bun), dar spatiul acela este atat de mic, incat nimeni nu cred ca poate face o placuta din aluminiu atat de subtire, si care sa fie si ok structural (adica, eu cred ca s-ar indoi extrem de usor, si nici suruburile nu le-ar putea tine). Lasa ca e bun si otelul (decat deloc, sau plastic). Trebuie ceva care sa conduca termic spre exterior. La spatiu atat de mic si lipsa de airflow, oricum la un moment dat orice va fi suprasaturat. De aceea si recomand niste SSD-uri cat mai bune, pt. ca in PS5 chiar fierb.
Quote Originally Posted by staedler View Post
Multumesc pentru recomandare, o sa caut ceva gen acel Asus. In prima faza mai mult ca sa fac update. Apoi cand o veni si Series X, pentru expansion card.
Doar pt. update, cred ca e suficient si asa ceva, mai ieftin (cam jumatate de pret fata de ce alesesei initial). Plus ca are si extra racire (some fins).