Single post: Project Odyssey (survival game, Blizzard)
-
Banned
Au fost dați afară 6.000 de angajați varză la ce jocuri slabe s-au lansat în ultima vreme. Să nu ne panicăm că ar fi sfârșitul lumii și hai să nu le plângem de milă că sigur n-au dat afară oameni care făceau treabă și erau performanți. Trebuia demult luate măsuri drastice și crescute criteriile de angajare.
De câțiva ani, industria gaming e dominată de mediocritate, asta e purul adevăr. Mulți sunt angajați în gaming pentru culoare, sex feminin și orientare sexuală, fără să dovedească că au niște abilități. Gândiți-vă cum e să fii CEO și să ajungi în situația să ai mii de angajați care vin la muncă doar să se joace tenis de masă, să mănânce gratis, să picteze și să stea tolăniți pe perne să se joace pe telefon, iar tu să fii pe minus. Nu așa ar trebui să arate un studio de gaming.
Microsoft a realizat asta de vreo 1-2 ani și a început valul de concedieri și la Bethesda și o să se apuce de curățat Activision și Blizzard de angajați toxici și leneși. Pe lângă asta, are tehnologia A.I. ce poate înlocui miile de angajați umani inutili.
Trebuiesc eradicate departamentele de diversity ce impuneau absurdități care au stricat jocurile și au compromis profiturile companiei. Și poate ar fi cazul să mai scuture si departamentele de marketing de idioți care vin cu idei tâmpite precum extra-uri, DLC-uri și microtranzacții care iarăși, au compromis profitul companiei pe termen lung. Plus că cine mai plătește acum 10 dolari pentru un skin?
Microsoft a cumpărat Activision-Blizzard, iar acum se apucă de făcut curățenie. Bineînțeles că nu o să avem imediat jocuri bune imediat. La cât de jalnic arată Starfield, mă cam bucur că au amânat Elder Scrolls 6 până în 2027-2028.
Activision care lansează MWIII la numai un an după MWII care are content mai prost, pur și simplu un scuipat pe fața fanilor CoD.
Blizzard care a lansat un Diablo IV slăbuț și și-a bătut joc de fanii Overwatch cu prostia ai de Overwatch 2, ștergând serverele primului joc, și automat, numărul jucătorilor a scăzut. Aia a fost o palmă trasă pentru cineva care din 2016 a plătit pentru Overwatch 1. Și a mai fost remasterul la Warcraft 3.
Cred că s-a făcut dreptate. Și sper că în câțiva ani să-și revină cele două companii la identitatea pe care o aveau cândva, să ofere entertainment casual și fun ca în anii 1997-2007. - Să plătești 10 dolari skin-ul și arma nu e fun și să-mi umpli ecranul cu reclame și microtranzacții de mă faci să mă simt la supermarket și nu într-un joc nu e fun.
- Să joc o campanie de 6 ore în care am deja vu pentru că are hărți și animații reciclate nu e fun.
- Să îmi bagi pe nas termeni și condiții și nu știu ce avertismente că jocul poate să îmi provoace crize de epilepsie sau că politicile companiei cu inclusive și woke .......de zici că semnez contract pentru job sau loan, iarăși nu e fun.
- Să-mi ștergi serverele la un joc pentru care am plătit 50-60 euro acum șase ani și să-mi bagi pe nas un joc mai prost iarăși, cum au făcut cu Overwatch, nu e fun.