Single post: Atomic Heart
-
Senior Member
Nu sunt extrem de critic de obicei cand vad buguri pentru ca stiu ce inseamna problemele de dezvoltare ale unui joc. Insa, cu tristete realizez la aproape 40 de ani ca n-am intalnit niciodata un joc atat de pilaf dpdv ar calitatii, cu atat de multe probleme, de la salvari corupte, la caderi prin harta care m-au obligat sa rejoc 4 ore, la inamici care nu iau damage, la waypoints care ma trimiteau la dracu, etc.
Pacat, pentru ca a avut si parti bune (grafica, baba, here and there), dar efectiv n-am putut sa ma mai bucur de ele de nervi si frustrare.
Niciodata in viata mea nu am terminat un joc cu atata greutate si cu atata scarba de la Enter the Matrix incoace (varianta nu foarte oficiala).
Legat to poze, n-am putut sa mai fac nimic sa plec de acolo, a trebuit sa ma duc 4 ore in urma. Poate era feature, interesant numele obiectivului, tough...
Pe urma, dupa ce-am facut backtrack ca un idiot 4 ore, am ajuns la boss arena si de draci n-am fost atent ca n-am suficiente healing items, intrand in boss fight cu zero sanse. E, o fi un autosave, zic eu. Nu nu, mi-a facut checkpoint dupa intro cutscene si ma spawna direct in boss fight. Remember the ... 'n-aveam salvare decat cu 4 ore in urma'? Well, guess what, cum iesi dintr-un walkthrough break ca asta? => Da-i load la ultima salvare, adica la:

Originally Posted by
Xander RO
'n-aveam salvare decat cu 4 ore in urma'