Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Helldivers II

1. #17 SP
    Senior Member Cristache07's Avatar
    Ca unele jocuri multiplayer, Helldivers 2 are rejucabilitate mare. N-am crezut ca voi fi asa surprins, ma asteptam la Dragon's Dogma 2 dar uite ca surpriza de aici a venit. Doar in Team Fortress 2 m-am mai distrat pe cinste, Helldivers 2 e urmatorul. Efectiv in momentul de fata nu-mi mai trebuie altceva, niste friends sa ai, sa faci misiuni faine, sa comunicati ce si cum si restul e "pure pleasure - highly addictive". Strategems alea sunt cireasa de pe tort, absolut geniale. Nu-mi plac shooterele pentru ca le joc pe PS5, din maneta cam nasol cu tinta, pe PC e un deliciu, visualuri daca ai cu ce si 60 fps-uri constant. I LOVE THIS GAME - e best/must buy la nici 40 de eur. Deja avem unul dintre cele mai bune jocuri ale anului

P.S. Long live democracy!
    Attached Images Attached Images hd2.jpg