Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Skull and Bones
-
Banned
Nota 3 e din oficiu pentru funcționalitate. Adică, un punct din oficiu că există (cu toate că nu trebuia să existe), un punct din oficiu pentru că are o grafică (și una care e mai slabă decât cea din AC Black Flag în multe privințe) și un punct pentru că are un gameplay (care e în mare bazat pe grinding).
Și nici măcar nu e optimă dacă te uiți la plângerile multor jucători de pe metacritic.
De fapt, nici celor de la Ubi nu le place, dar n-au avut de ales că cheltuiseră prea mulți bani ca să îl mai amâne.
Ce mă bulversează pe mine e că Ubisoft Singapore nu era un studio din Mumbai sau din Pune, era din Singapore!!! Adică, asiatici care în mod sigur trebuiau să fie disciplinați și muncitori, dintr-un oraș-stat care e cu 300 ani înaintea multor țări occidentale. N-au fost indieni care ...........nu știm ce Doamne iartă-mă au făcut ei la Prince of Persia remake. Au fost asiatici. Deci nu-mi explic cum a putut jocul ăsta să iasă atât de teribil. Doar dacă nu cumva asiaticii s-au ocupat doar de design.
Mă rog, aștept recenzia ta privind jocul făcut de Ubisoft Singapore și de ce crezi că ar fi dat lovitura.