Nota 3 e din oficiu pentru funcționalitate. Adică, un punct din oficiu că există (cu toate că nu trebuia să existe), un punct din oficiu pentru că are o grafică (și una care e mai slabă decât cea din AC Black Flag în multe privințe) și un punct pentru că are un gameplay (care e în mare bazat pe grinding).

Și nici măcar nu e optimă dacă te uiți la plângerile multor jucători de pe metacritic.

De fapt, nici celor de la Ubi nu le place, dar n-au avut de ales că cheltuiseră prea mulți bani ca să îl mai amâne.

Ce mă bulversează pe mine e că Ubisoft Singapore nu era un studio din Mumbai sau din Pune, era din Singapore!!! Adică, asiatici care în mod sigur trebuiau să fie disciplinați și muncitori, dintr-un oraș-stat care e cu 300 ani înaintea multor țări occidentale. N-au fost indieni care ...........nu știm ce Doamne iartă-mă au făcut ei la Prince of Persia remake. Au fost asiatici. Deci nu-mi explic cum a putut jocul ăsta să iasă atât de teribil. Doar dacă nu cumva asiaticii s-au ocupat doar de design.

Mă rog, aștept recenzia ta privind jocul făcut de Ubisoft Singapore și de ce crezi că ar fi dat lovitura.