Știu, e forum de gaming. Dar politica poate avea un rol major asupra industriei tehnologiei informației, asupra industriei hardware, asupra industriei jocurilor, și de ce nu, asupra comerțului online.

Ce vă doriți de la politicieni? Cine credeți că ar putea să facă ceva mai mult pentru sectoarele de activitate enumerate mai sus, dar mai ales, pentru confortul și stilul nostru de viață?

Sunt anunțate alegeri decisive în următoarele opt luni:

1. Duminică, 9 IUNIE - alegerile locale, comasate cu alegerile europarlamentare.
Europarlamentarele vor fi între Coaliția Națională PSD+PNL (care vor candida pentru grupurile Partidul Popularilor Europeni și Alianța Socialiștilor Democrați), Alianța Dreapta Unită USR+PMP+FD (RENEW Europe și Popularii Europeni) și AUR (conservatorii reformatori europeni).
La alegerile locale din București, lupta va fi încinsă între Piedone (PUSL) și Nicușor Dan (independent, dar susținut de USR/PMP/FD).
2. Duminică, 15 SEPTEMBRIE și 29 SEPTEMBRIE - alegerile prezidențiale în două tururi.
Nu cunoaștem candidații principali, dar se speculează că vor candida Mircea Geoană, George Simion, Marcel Ciolacu, Nicolae Ciucă și Diana Șoșoacă, fiind cei mai populari în sondaje.
3. Marți, 5 NOIEMBRIE - Alegerile Prezidențiale din SUA și Alegerile pentru Congresul SUA * - [B]TRUMP vs BIDEN
3. Duminică, 8 DECEMBRIE - alegerile parlamentare.
Bătălia se va da între Coaliția PSD-PNL (dacă nu ies de la guvernare până atunci) vs Alianția Dreapta Unită USR-FD-PMP (dacă mai rămân aliați) vs alianța AUR și alte partide naționaliste.



^*personal, le consider cele mai decisive pentru domeniul IT. Au impact internațional.