Ar fi cazul să scăpați de penalul ăla care tot ține sectorul 3 pe loc din 2012. Sectorul 3, la câți bani scoate privatul pe acolo, poate mai mult. Poate aveți șanse anul ăsta fiindăc am auzit că are dosare penale.

La mine nu cred că sunt șanse să scap de PSD-ist.

Majoritatea proastă l-ar vota din nou pe Piedone, și cred că dacă nu era Colectivul unde au murit 64 oameni și au fost desfigurați/mutilați pe viață cam peste 100, era și acum primar! Și cu siguranță ar fi avut șanse mari să ajungă primarul Capitalei.

Succesorul său nu e mai breaz - în ultimii ani n-a făcut decât neoane colorate, alte părculețe, șantiere câteva, dar nimic semnificativ, 0 piste de bicicletă pe trotuare/trotinete pe majoritatea străzilor, stațiile de autobuz arată deplorabile, dar bine că s-au desființat tonetele ca să putem plăti electronic/online (dar asta datorită lui Nicușor), nu mai ai loc de mașini, prea multe parcări, prea multe mașini, zici că e groapă de gunoi de mașini......... iar proiectul ăla mamut cu lifturi și pasaj subteran de la Piața Sudului (inițiat parcă de Piedone și Oprescu) mai mult a încurcat traficul. Promite acu că o să facă spital stomatologic și unul de TBC (cum am ajuns noi în top cele mai afectate țări de TBC în 2024 , o boală care ar fi trebuit considerată eradicată de la 1921, e greu de explicat).

Mai mult cred că au făcut Emag care implementat easybox și Mega Image care a instalat parcări de alimentare pentru mașini electrice.