Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: VR - Meta - Oculus Rift, Go, Rift S, Quest 3, 3S, Pro
-
Junior Member
Am dat si eu comanda de Quest 3, maine ar trebui sa ajunga. E primul meu VR, dar am incercat Quest 2 intr-un magazin si am fost placut surprins (jucat beat saber). Din ce am inteles, bateria pare sa fie un dealbreaker, dar mai mult de 2 ore nu cred ca voi juca continuu si am un Anker 737 pe care il pot pune in buzunar si legat cu un cablu la headset. Headstrap-ul de asemenea multi zic ca e oribil, dar astept sa il testez sa vad cum e, prefer sa nu cheltui pe accessorii inca o data pretul VR-ului
.
Nu am PC pentru el inca, dar pentru cei care il folositi pentru PCVR (half life alyx etc), care ar fi cea mai buna metoda de al conecta? Variantele ar fi wireless cu air link/steam link/virtual desktop cu internet bun sau prin cablu legat direct la pc usb c - usb c (sau usb a?). La varianta cu cablu, as vrea sa pot alimenta headset-ul + sa transmit imaginea de la pc in acelasi timp, dar asta e posibil doar pe anumite placi de baza din ce am inteles. Nu stiu daca usb c-ul de la placa de baza poate scoate imagina randata de GPU? Daca are cineva experienta aici, as aprecia o parere sau tips/tricks
Mersi!