Single post: Assassin's Creed Shadows
-
Why so serious ?

Originally Posted by
Frankie.
Asta e comentariu de extremist ubisoftist.
In Assassins Creed Shadows nu e vorba de samurai,jocul nu va avea loc in perioada feudala?
Poti sa ma banezi,nu-mi pasa.Dar esti acel gen de persoana care considera ca doar el are dreptate si mereu te contrazice.
Chiar ma pot lipsi de acest forum,si-asa slab populat in care esti atacat de aceleasi 2-3 persoane
Pai vezi ca nu este chiar asa - nu am idee cati ani ai, dar voi incerca sa-ti explic ca lu fi-mea.
Eu vad un joc sau film care ma intereseaza si ma documentez putin inainte sa investesc bani si timp in respectivul. Iar la documentarea aia observ niste lucruri care nu-mi plac, mai ales ca in trecut am mai vazut/jucat ceva asemanator care mi-a placut si stiu ce vreau si ce nu-mi place.
Astfel ca daca este ceva ce nu-mi place, imi pierd interesul si merg mai departe - sa zicem ca sunt homofob sau obsedat de acuratete istorica - iar eu sunt foarte inteligent si stiu ca persoanele gay nu au existat pana acum 13 ani, deci am o problema personala, deja, cu acest joc/film.
Si acum raman 2 variante - merg peste tot pe internet si sunt toxic cu toti ca sa demonstrez tuturor ca "ha ha ce prosti sunteti, prostilor", sau imi vad mai departe de viata mea si urmaresc ce-mi place?
Revenind la postarea mea - d-aia ti-am zis - exista deja un joc cu samurai (nici nu ma intereseaza ca astia nu sunt samurai - nu sunt pasionat de istorie, de cultura, de subiecte si nu ma intereseaza diferentele dintre ei) pe care-l poti juca daca vrei (si pe care e clar ca l-ai jucat, la cat il gadili la saculet pe manechinu ala din GoT), in loc sa stai si sa arunci cu fecale in ceva nelansat inca, care e clar ca nu este genul tau, mai ales fiind facut de Ubisoft care probabil nu este un studio care face jocuri pe placul tau.
Acum ca tu te-ai decis sa fii nesimtit si sa te apuci sa injuri pe forum, dar mai ales sa ataci interlocutorii de pe thread, denota directia aleasa de tine din cele 2 enumerate mai sus.
Acum ramane sa vedem care este penibil dintre noi 2 
Cat de forum - du-te linistit - nu te tine nimeni cu forta - de mentionat ca daca ai de gand sa ramai pe aici, trebuie sa respecti regulamentul - that simple.
LE: 4_2 cred ca depinde si de tine si alegerile pe care le faci in joc - daca exista aceste alegeri. Eu presupun ca e vorba de un dialog in acre ai optiunea sa alegi sa mergi mai departe cu flirt-ul cu o persoana, sau nu - cel putin asa a fost in AC Odyssey din cate tin minte (posibil sa ma insel pentru ca nu-mi pasa prea mult).
Astfel ca daca ai de ales, iar tu alegi sa nu mergi mai departe...care este problema?
Eu nu am nici cea mai mica idee ce a fost la Cyberpunk spre exemplu - eu am jucat cu Male V pentru ca joc de regula cu personajul masculin in jocuri (pentru ca nu am o obsesie sa ma uit la fundul digital al personajului asa cum fac unii oameni) si am ales ce am vrut eu sa fac.
Ca fapt divers, am trecut prin tot BG3 fara sa am vreun romance cu cineva din lumea aia.
Mie toata situatia asta si faptul ca lumea se plange de asa ceva mi se pare atat de penibil, incat ma intreb ce mai cauta cate unii pe forum sau sa mai fie interesati de domeniul asta.
Eu astept jocul pentru joc, pentru lume, pentru poveste, pentru explorare, misiuni, combat.
Orientarea sexuala a unui personaj digital, facut din 1 si 0 efectiv ma lasa rece.
La fel ca faptul ca jocul imi cere conexiune la internet pentru instalarea jocului care este doar SP.