Single post: Campionatul European de Fotbal 2024
-
Member

Originally Posted by
codpin
Acum nu vreau sa starnesc nimic, dar unde au fost alea asa multe ratari 1v1? Am vazut alt meci?
Am jucat impotriva unui adversar mult mai capabil, montat pentru victorie ca altfel plecau acasa. Baietii nostri au jucat f bine avand in vedere circumstantele. Ne-a lipsit un pic de noroc dar poate il prindem in meciul cu Slovacia.
Echipa de acum 6-8 ani daca primea gol in min 2 ar fi fost deja infranti, mai luam inca 3 in primele 45 de min. Baietii astia au intrat fara frica, au jucat fara frica si au dat cat au putut. Au fost niste neajunsuri, au fost niste faze in care ar fi trebuit sa nu fie individualisti (ex Mihaila) dar per total mie nu mi-e rusine cu echipa asta.
Sunt convins ca o sa facem super meci cu Slovacia daca joaca la fel cum au jucat cu Belgia.
Hai Romania!
ratarile lui Man, Mihaila si Alibec le consider 1vs1, da, probabil te-ai uitat la alt meci
nu ma intelege gresit, eu sunt multumit de cum au jucat, ma asteptam sa piarda cu Belgia, dar totusi, la cum a decurs meciul putin dezamagit caci consider ca se putea mai mult tinand cont daca nu aveau acele ratari ai nostri.
si ca parere personala, Hagi si Puscas nu au ce cauta la nationala, asa doar, ca fapt divers.