Fara vreun atac direct la tine, dar e ceva ce am tot auzit si mi se pare o mentalitate nu prea buna - asta cu valoarea lotului si diferenta de clasa, pentru ca nu ai nevoie de asta, ca sa fie dedicare, ca sa fie ambitie si sa vedem ca macar incearca - repet, asa cum am vazut la Ratiu (care nici el nu a fost perfect).

Dar sa vezi ca rateaza pasa dupa pasa, ca nu intra la minge sau macar sa traga de un tricou pentru un galben, daca vezi ca trece trenu de tine, sau sa faci extra efort pentru pressing - asta e doar normalitate in orice liga, nu zic neaparat de nivelul asta.

Dupa care, daca defalcam putin per jucator sau per faza, deja o dam in altele.

Si da, Hagi senior (de care nu cred ca a ras nimeni) a facut multe pentru fotbalul din tara, desi personal nu mi-a placut niciodata ca jucator, dar chiar ma intrebam si aseara - unde sunt oamenii scosi de academiile astea de fotbal? Sau academiile de fotbal nu scot fotbalisti ci sudori sau pictori?

Anywho - ideea e ca si in curtea scolii, alergam la cate un campionat, pana in ultima secunda si daca eram in dezavantaj, atacam si trageam din orice pozitie - poate poate o scapa sau intra.

Mentalitatea jucatorilor dar si a antrenorilor, ar trebui schimbata, mai ales atunci cand efectiv nu mai ai nimic de pierdut.