Single post: Campionatul European de Fotbal 2024
-
Why so serious ?
Excelenta postare Alex si te invidiez pentru momentele minunate petrecute in acest "turneu personal" in perioada asta.
Pe de alta parte, stiu ca esti si tu realist si ca intelegi ca ai trait cu totul alt meci decat noi, din fata televizoarelor. E fizic imposibil ca de pe stadion, sa vezi toate greselile si nu doar momentele frumoase.
Tot ce mai vreau sa zic, desi am mai zis-o, este ca indiferent care este valoarea lotului, fotbalul nu se joaca cu fundul in propria poarta, indiferent de rezultat, mai ales cand nu ai nimic de pierdut si cand o sa scapam de mentalitatea asta proasta, atunci poate vom incepe sa vedem rezultate adevarate, nu aceasta loterie super norocoasa pe care am vazut-o acum.
Poate daca nu vedeam un Ratiu sau un Nita care pun suflet si se sacrifica pentru tot ce se poate, nu doar ce tine de ei, eram putin mai ingaduitor cu baietii, dar orice ai spune tu sau orice cunoscator mai bun decat mine in ale fotbalului (totusi si eu am facut fotbal in tinerete, atat neoficial, cand stateam si 10h pe zi in jurul blocului de pe la 6 ani pana la 18, cat si oficial la FC National + mii de meciuri vazute din toate campionatele lumii si mii de ore in FIFA
) Romania nu a avut echipa, a avut doar individualisti care uneori au reusit sa schimbe cateva pase, poate din greseala.
Eu nu tin minte sa fi vazut vreodata meciuri cu atat de multe greseli de constructie, pase spre adversar sau la inchidere, inclusiv cand am castigat.
Si in niciun caz nu cred ca am mai vazut vreodata echipa condusa, care sa nu atace in final si sa incerce sa dea macar golul de onoare...
Si da, ca tot ai zis @codpin, si Razvan Marin mi-a placut cum a jucat si s-a implicat, pe langa cei 2 mentionati anterior.
Also, tot respectul pentru lumea de aici care reuseste sa pastreze un thread frumos, cu bune sau rele, dar fara impungeri sau jigniri