Este corect ce spui, problema este sa ataci daca poti. Uite Farul cand a luat titlul in 2022/2023, noi asa am jucat, nu conta ca luam 4, noi incercam sa dam 5, doar ca pe noi conjunctura si cel de sus ne-au ajutat.
La diferenta de valoare insa ca la Romania cu Olanda, daca nu poti si doar incerci sa faci asta iei 5 sau 6 ca Georgia si pe urma te distruge mass media. Problema este ca atunci cand simti ca nu poti, mai bine te conservi si incerci sa iei doar 2-3, desi Olanda putea sa ne dea si 8 sincer.

E ca la bataie, sigur ati fost si voi implicati in viata asta macar odata si pe plus si pe minus ca sa zic asa, iar cand simti ca-ti cara ala mai mare ca masina de cusut, instinctul de conservare iti spune sa intri in garda ca sa nu-ti sparga capul, nu te mai gandesti cum sa dai si tu.
Ma uitam la Dumfries ala, nu este posibil dpdv anatomic sa alergi 95 de minute in ritm sustinut ca un tanc fara sa ai o grimasa. Fabulosi jucatori...

Aici este problema cred eu, ca ei au vrut, dar n-au putut mai mult. Intr-adevar s-au facut greseli la constructie dar uite acum ca mi-ai spus ca ai jucat si tu fotbal, sigur iti amintesti de momentele alea in care tu ii dai creierului comanda, dar nu te mai asculta muschii? Cand pur si simplu de la prea mult efort, nu te mai asculta picioarele?

Ma uitam la Coman saracu, cred ca a facut atac-aparare de 45 de ori in prima repriza, l-a disperat efectiv pe Konoplya ala care tot incerca sa urce si sa intre in combinatii, apoi a scapat Coman spre poarta si a incercat un sut, dar datorita epuizarii musculare s-a vazut de parca a lovit mingea cu un facalet de bucatarie.

In orice caz, FRF face o mare greseala daca il lasa pe Edi Iordanescu sa plece, eu as plusa pe aceasta stare de spirit si pe aceasta omogenitate care s-a creeat intre echipa si public si as ataca cu cutitul in dinti calificarea la Cupa Mondiala din 2026. Eu unul astept tragerea cu interes.