Quote Originally Posted by Teo View Post
Vreau sa cumpăr iPhone 16 Pro și îmi amintesc că anul trecut au fost întârzieri la comenzi/livrări pentru 15.

Nu știu dacă îmi amintesc bine, însă în general trebuie sa dai comandă imediat după ce este anunțat sau nu e bătaie atât de mare precum a fost la PS5?
Din experientele mele de pana acum, the faster you pre-order = the faster you get. Vorbesc de distribuitorii autorizati mari.
Also, anul acesta Apple am inteles ca are planuri mari de vanzari, prin urmare cred ca stiu ei ceva si vor fi cereri pe masura asteptarilor...

Un alt hint: In prima runda de livrari, mare grija la culorile "speciale" si la variantele cele mai vandute. De exp. ai mai mari sanse sa primesti varianta clasica, black, decat varianta speciala, verde, albastru or whatever. Iar la "variantele cele mai vandute", ma refer la cele care sunt considerate "best buy". In Romania, as spune ca acestea ar fi variantele cu 256GB storage. Sa ma explic: probabil daca vei lua varianta de 1TB, te vei "aseza la o coada" cu vreo 200 de nebuni ca tine. In varianta cu 512GB, vreo 2.000 de doritori. In varianta cu 256GB, vreo 10.000 or more...