Single post: Black Friday 2024
-
Admin

Originally Posted by
Espiritus
^Nu e vanduta de Emag cutia aia la 150. Singurele vandute de emag sunt cele de talie medie la 80 de lei.
Trust me please, eu cand iau chestii de genul, caut produsul, bifez "Livrate de eMAG" si dupa ma uit la ce si cum, pentru ca la unele produse nu am chef sa ma incurc cu third parties (mai ales ca la mine aici nu toti livreaza gratuit). Imi pare rau ca in screenshot nu am prins si partea cu cine vinde.
Acum intr-adevar daca fac acelasi lucru, nu mai apare produsul (Detastix talie mare), semn ca eMag a retras produsul. Poate si datorita faptului ca le-am scris si lor despre asta? Oricum e bizar cum un produs care a fost non-stop, tot anul in stoc si vandut de ei, brusc acum fix inainte de BF nu mai apare...
Anyway, e doar un exemplu. Ce voiam eu sa spun, e ca daca aveti niste produse in minte pe care le cautati la preturi bune de BF, verificati-le acum inainte pretul. Si daca nu stiti cat au fost de-a lungul anului, vedeti un comparator de pret (gen compari.ro, price.ro) sau un istoric la acel pret (gen pricy.ro - atentie insa, mie mi l-au detectat ca spyware).