@Bogdan, m-am uitat , il urmaresc pe Codrin, dar am rezistat pana la momentul in care a aparut Marinake ala si a inceput iar cu PC-ul...
Exact ca aia pe care ii intrebi ce model de Samsung ar fi mai bun si ei iti recomanda iphone. Sau invers...

Bai frate, eu vreau review la consola, pentru mine PC-ul pur si simplu nu exista ca si concept de gaming, nu pot si nu vreau sa fac gaming pe asa ceva, spune-mi ce face si ce nu face consola respectiva, stop the bullsh** cu toate comparatiile astea cu PC.
Ok, nu se merita PS5 Pro, I got it, opreste-te acolo ca nu te-am intrebat de componente de PC. Daca vroiam PC cautam un review la componente de PC, FFS!

Da uite, sunt console gamer de 16 ani, ma sucesc acum, dau toata mobila la o parte, refac intreg layout-ul sufrageriei, imi comand un birou special sa incapa butelia, imi iau monitor, investesc in 15.000 de alte componente si fac troubleshoot 12 ore la erori de kernel.dll ca sa beneficiez de experienta de pe PS5 Pro cu 55$ mai ieftin, ca spune Marinake. Eventual, astept si cate 2 ani ca sa joc orice exclusiv sa la SONY, ca vin ele si pe PC la un moment dat.

'-Ce parere ai de ultimele modele de la KIA, nu stiu daca sa aleg benzina sau hybrid...
- Mai bine iti iei Toyota pentru ca...'

Urasc astfel de situatii si te lovesti de ele in viata de zi cu zi, motiv pentru care nici nu mai intreb pe nimeni nimic atunci cand trebuie sa fac o alegere de electrocasnice sau orice, efectiv fac colon iritabil cand ii intreb de un lucru si ei divagheaza cu contraexemple de total altceva ce nu facea subiectul discutiei!
Uite asa am ajuns sa-mi cumpar ca un idiot hota fara evacuare (desi NU VROIAM) ca mi-a recomandat ruda vietii mister Fix pe Pix care are inca sigurante cu 'litza', hota din aia cu filtre de carbuni si nu poate nevasta'mea sa faca un ou ochi ca zici ca suntem la cantina scolii. Acum trebuie sa dau 2 corpuri de mobila jos de pe zid ca sa dau gaura pentru evacuare, ca m-am abatut de la fixatia mea si am mers pe recomandarea 'mesterului'!
Mai bine cumpar ceva prost dar stiu ca mi-am pastrat sanatatea mintala (sau nu...)!