Single post: Clubul PlayStation 5 Pro
-
Admin

Originally Posted by
sexbobomb91
Diferenta este clara. Atat Apple cat si Nvidia investesc enorm in R&D, vin anual cu linii noi de produse. Sony ce face? Ia consola de acum 4 ani, ii pune un GPU un pic mai puternic, trage 2 linii pe carcasa si gata! Si sincer, chestia cu GPU-ul cred ca mai mult vine de la AMD, pt. ca ii costa mult mai mult sa produca acele vechi chip-uri (ies mai putine procesoare per waffer) decat cele noi. Cu alte cuvinte, they were bleeding money in manufacturing old chips! Iar Sony uraste sa piarda bani. 
Insa nu cred ca asta cu profitul e problema. Si in trecut am auzit povestile cu "Sony vinde consolele in pierdere - castiga din licentele la jocuri si din servicii". Stiind ca nu e asa mare diferenta intre cele 2 console, cred ca ar fi putut "subventiona" putin si PS5 Pro-ul. 100$ daca mai scoteau, si cred ca avea alt impact. Bine, la noi in Europa nici nu mai zic... 
Cat despre noul GTA si PS5 Pro, eu zic sa nici nu va ganditi la 60FPS. Poate intr-un mod ultra low quality, cu rezolutie nativa gen 720p, peste care sa vina PSSR-ul minune, si sa faca bici din rahan.