Quote Originally Posted by Xander RO View Post
LE: Hahaha Moldova are TV+, lesin si cad sub canapea, hai Apple ca deja pute a “justificare”, hahah hoti ordinari!
Asa e, chiar am realizat acum cu ajutorul acestui post ca Apple sunt niste "hoti ordinari" si nu are nicio treaba cu faptul ca Romania e condusa de niste "hoti ordinari", unde nu se intampla nimic pana nu platesti "zeciuala" la cine trebuie...

P. S. Eu am trait caz concret, pe pielea mea, cu una dintre cele mai mari companii aeriene americane. Au vrut sa intre si pe piata din Romania, s-a facut partea logistica, s-au inchiriat la noi birouri, s-au platit taxe/licente, angajat oameni, s-a finalizat partea de IT, s-au stabilit rute, facuta partea de ticketing, training, etc... si dupa au inceput sa se ceara spagile. Si pentru ca au refuzat sa plateasca asemenea aberatii, au ales ca intr-un final sa renunte la a mai face ceva in Romania. Sunt sigur ca si compania respectiva e tot asa, plina de "hoti ordinari".

P.P.S. E de inteles de ce nu e nici in Romania si nici in Turcia. Doar avem in comun cuvinte gen "bacsis", "ciubuc", "spaga".

---------- Post added 14-11-2024 at 13:08 ----------

Meanwhile, daca vreti Google AI pe iOS: Google Releases Standalone Gemini AI App for iPhone.