Single post: Politica - tichie de margaritar
-
03-12-2024 18:49 #1271 SP
Senior Member
Eu sunt un huligan de cartier, nascut si crescut in Pantelimon. Nu pretind sa am educatie insa am dreptul la opinie, asta este unul din valorile pentru care s-a murit in revolutia din 1989.
Imi doresc bun simt, sa tratam lucrurile pe stilul "ce tie nu-ti place altuia nu-i face". Simplist, fara cuvinte academice, fara vrajeala " de nas pe sus". Nu arat cu degetul catre nimeni, nu i-au apararea nimanui. Marea noastra problema, este ca nu vrem binele colectiv. Boss! Eu sa am de toate.... Ce conteaza daca in jurul meu se alege praful de tot.
Iar referitor la bun simt, nu te nasti cu el, se invata. Eu am invatat singur, sunt socat ca strainilor le pasa mai mult de tine (aici unde sunt) decat proprii mei prieteni, propria mea sfera de cunostinte. Romanii sunt frustrati, ignoranti, nepasatori (ma refer la marea majoritate).
Eu sunt in pozitia de a face comparatie direct pentru ca merg pe strada si la noi si-n Germania. Sictir, lipsa de respect si indiferenta - scarba pe strazile din Bucuresti. Asta este doar un mic detaliu dar care arata baza societatii noastre dragi.