Quote Originally Posted by Mihail View Post
Ai inteles fix ce ai vrut tu.
eu cred ca am inteles ce a scris el.

"Sigur ca democratia a fost calcata in picioare, dar decat sa ajung la rating de tara CCC ca vrea nebunu' ala sa nationalizeze tot si sa faca benzina 1 leu/L si sa alunge toate investitiile si marile companii din Romania, lasa mai bine asa, cu forta."

sigur ca democratia a fost calcata in picioare, deci e ok si dictatura (cu forta)

sa-ti zic eu adevarul despre poporul asta, 90% vor tatuc. si aia care nu-l regreta pe ceausescu de fapt il regreta.

oamenii pot avea 20 de facultati, sunt tot manipulabili si ghidati de emotii puternice ca frica, fomo, urgenta.
nu-i mai luam in calcul pe aia cu 4 clase ca n-are rost

am mai observat inca un lucru de cand urmaresc alegerile, sa fie vreo 15 ani ? e tot timpul facuta confuzia (si propagata special de televiziuni) ca presedintele e un boss care face ce vrea, se confunda in mod voit si rau voitor presedintele din Romanai cu cel din SUA (unde presedintele este si primul ministru).

indiferent cine vine nu poate nationaliza, nu poate scoate din UE, NATO, reinstaura comunismul, nazismul samd.

puneti mana pe constitutie. but it's useless ofc

am cunostiinte sus puse (neafiliate politic) prin afara care reprezinta Romania, cu licenta si master la universitati in vest si care au aceeasi parere ca ne-a viorel de colt ca presedintele de fapt e un boss. de ce ? fiindca frica (sau elefantul, adica partea inconstienta a creierului) dicteaza actiunile in aceste zile, nu ratiunea si logica.

Quote Originally Posted by Mihail View Post
De obicei, am mare incredere in cei care isi incep asa ideile
si eu am mare incredere in aia care in loc de argumente vin cu glume de gradinita, sunt un fel de CG care atunci cand ramane fara argumente o da in misticism

totusi sa o spunem drept, Lasconi si CG reprezinta perfect votantii si tara asta: unii mistici cu Jayzus si dacii iar ceilalti niste fanfaroni care cred ei ca stiu mai bine dar de fapt sunt maxim semi-docti, 0 gandire proprie.

Quote Originally Posted by codpin View Post
Sincer, Bolojan e mai bun ca si PM decat presedinte. El a reusit sa faca ce a facut fiindca era pe executiv. Ca presedinte esti doar de imagine, smile and wave. Bolojan acum ar face mai mult bine sa ramana sef de partid si eventual sa fie numit PM sub noul presedinte. Poate reuseste sa refaca PNL ca si partid, sa fie iarăși opoziție reala fata de PSD si nu ce e acum. Ca primar a dovedit ca stie sa isi faca echipa super buna pe dezvoltare de proiecte si fix asta ne trebuie acum ca si prim ministru.

Legat de decizia CCR, efectiv n-am cuvinte. Daca eu, votant Lasconi, ma enervez, nu vreau sa stiu ce e in mintea georgestilor.

Sent from my SM-S928B using Tapatalk
wake up, singura opozitie PSD like ever a fost PNTCD, PNL a fost mereu c*r*a PSD-ului.
cand aud de Bolojan imi vine in minte serialul Rings in power si fazele cu Sauron care masca dezastrul din "realitate" cu panselute si soare.

am prieteni din Cluj care urasc PSD-ul de moarte si care au povestit mizeriile si mafia care e acolo de cand cu primarul minune Boc