Single post: Politica - tichie de margaritar
-
07-12-2024 15:26 #1354 SP
Member
Ieri am rasuflat usurat, astazi in schimb realizez ca absolut nimeni din vest nu intelege ce se intampla in Romania.
Comparatia cu Belarus, sau cu votul pro-independenta in Catalonia rateaza esenta absolut complet.
Ceea ce zic oamenii nu e tot una cu ceea ce fac. Rationalizati cat vreti parerile de Putin, razboi, NATO, UE, LGBT, nu are absolut nicio treaba cu aceste lucruri contextuale.
Votantii Georgescu voteaza in sinea lor pentru a face rau absolut intentionat tuturor.
E votul razbunarii, orice nebun ce ridica capul va fi votat.
Nu are nicio treaba cu ce se intampla cu Le Pen, la noi ar fi echivalentul lui Simion. Repet, Simion si gasca de 4 ani i-am vazut in piata urland, au luat procentele, si sunt acolo. Oricat de neplacuta e situatia si inca e in carti, anularea votului daca era Simion, oricat de mult mi-ar placea, nu putea fi facuta legal.
Nici zeci de miliarde bagati in TikTok nu cred ca asigura victoria unui candidat. In ziua alegerii, 8 postari din 10 erau cu Georgescu, eu neavand nicio treaba cu el, crezand ca e un alt John Ion Banu ce candideaza la misto.
Daca era asa clar algoritmul, bagau firmele mari toti banii in TikTok. Dar aici algoritmul a intervenit clar (si nu doar pe Tiktok, botii sunt peste tot pe orice site).
Motivul pentru care Simion nu e atat de periculos, e paradoxal ca nu e suficient de nebun ca Georgescu. Nici 1% nu cred ca el e mesia, toti stiu ca va fi taraboi, toti vor autodistrugere.
Nimeni din vest nu stie ce s-a intamplat. Nici la noi multi nu realizeaza, dar faptul ca absolut nimeni din vest nu intelege e grav.