Single post: Clubul iPhone & iOS
-
Admin
Salut robertBBC. Nu cred ca vei gasi casti bluetooth care sa se compare cu castile pe fir (ma refer cel putin la produse in acelasi tier). Nu se compara DAC-ul folosit, plus ca pe bluetooth ai compresie (deci se pierde din calitate no matter what). Acum, depinde si ce urechi fine ai, cat esti de "carcotas". In opinia mea, castile acestea in ear (cum sunt si Airpods-urile), au avantajul ca sunt mai usor de purtat, ca te ajuta mai mult "on the run" (mai ales daca au passthrough si/sau noise cancelling). Sunt foarte OK pt. voice calling si calitate audio decenta. Insa nu se compara cu fidelitatea unor casti clasice pe jack. Nu mai vorbim de captul ca in functie de urecheile tale (yup, we're all different), s-ar putea sa nici nu iti stea bine castile in urechi (mai ales cand mergi). Eu am testat zeci de modele pana am gasit ceva care sa imi stea si cum trebuie, sa se si auda bine. Dar mi se par mult mai obositoare (pentru canalul urechii) dupa mai mult timp, decat niste casti clasice (in special unele de tip "open"). Insa aici tine de gusturi, de cat de mult stai cu ele pe urechi, daca transpiri sau nu...