Single post: Clubul Nintendo Switch 2
-
Member

Originally Posted by
Papillon_
Eu nu sunt emotional cand vine vorba de Nintendo asa ca daca se hotaresc sa scoata un Switch 2 OLED si realizeaza ca au exagerat cu 80 de euro pentru "first party" atunci o sa cumpar si eu unul daca nu sa fie sanatosi o sa cumpar o consola certificata Xbox ca sa am jocurile de pe Steam si Xbox.
Inteleg ca multi sunt pasionati de console pe aici dar daca e sa fiu sincer in cazul meu pana la urma e o chestie de principiu imi permit orice produs Nintendo sau Apple dar pur si simplu nu accept politicile astea agresive cu marje nesimtite de profit.
Am iPad Air 3 2019 256GB am vrut sa trec la iPad Pro si Macbook Air 15 dar nu am cum sa justific pretul si marjele lor de 40%!
Multi spun ca Nintendo a "murit "cu Satoru Iwata si din pacat tind sa le dau drepate focusul Nintendo e aici:
Nintendo’s Switch 2 has powered a $39 billion rally this year
https://www.cnbc.com/2025/06/18/nint...this-year.html
PS. Cu cine se aseamana Nintendo din prezent? Cu Apple si Disney!
Ba sincer mie mi se pare ca esti foarte emotional cand vine vorba de Nintendo, deja de saptamani intregi tot aceleasi lucruri repeti, deja am inteles toti punctul tau de vedere, si suntem de acord cu tine dar eu ma intreb cum de nu ai obosit inca sa tot repeti aceleasi chestii? Dai impresia ca suferi din cauza la Nintendo sincer, respira, nu iti mai consuma energia, nu te mai gandi la Nintendo, poate ai familie la ce sa te gandesti, nu stiu, niste lucruri mai importante de facut decat sa tot stai pe un forum si sa tot repeti exact aceleasi lucruri.