Quote Originally Posted by Papillon_ View Post
Vin si eu cu o intrebare daca ai avea un buget de 80 euro ~ 400 de lei ce joc ai cumpara dintre:
Comparam mere cu pere pentru ca Mario Kart se adreseaza unui public tinta complet diferit, dar hai sa incercam:
  • are un appeal mai mare decat toate jocurile listate de tine - Mario Kart 8 + Deluxe au vandut 76.66 milioane impreuna
  • inca un avantaj e ca poti sa-l joci singur sau MP, fiind perfect ca "party game" si pentru parintii care au unul sau mai multi copii e must-buy
  • daca-l iei in bundle costa doar 40 euro, fiind mai ieftin decat toate celelate
  • jocurile fizice Nintendo is pastreaza valoarea foarte bine, deci daca-l iei pe card cu 80 euro, peste cativa ani il poti revinde lejer cu 50 euro; despre celelalte jocuri din lista ta nu cred ca poti spune asta, mai ales dupa ce vor fi lansate inevitabil pe Game Pass sau PS Plus
EDIT: mai mult de 70% dintre utilizatorii Switch 2 au cumparat bundle-ul, deci au platit doar 40 euro pentru el.

EDIT 2: online-ul pe Switch 2 e doar 20 Euro anual, cel mai ieftin dintre toate consolele; eu zic ca merita pentru ca au rezolvat problema cu cheaters - cine a jucat Mario Kart 7 online cred ca-si aminteste ce enervant era .

---------- Post added 07-07-2025 at 08:15 ----------

EDIT 3: video-ul postat de tine critica live-services si monetizarea excesiva - dintre toate companiile mari Nintendo sunt cei care au facut cel mai putin lucrul asta. Daca vor continua sa se concentreze pe jocuri single-player si nu vor distruge studio-uri intregi pentru a produce "the next Fortnite" nu ma deranjeaza sa-si vanda jocurile un pic mai scump ca ceilalalti.