Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Clubul Nintendo Switch 2
-
Senior Member

Originally Posted by
Papillon_
Vin si eu cu o intrebare daca ai avea un buget de 80 euro ~ 400 de lei ce joc ai cumpara dintre:
Comparam mere cu pere pentru ca Mario Kart se adreseaza unui public tinta complet diferit, dar hai sa incercam:
- are un appeal mai mare decat toate jocurile listate de tine - Mario Kart 8 + Deluxe au vandut 76.66 milioane impreuna
- inca un avantaj e ca poti sa-l joci singur sau MP, fiind perfect ca "party game" si pentru parintii care au unul sau mai multi copii e must-buy
- daca-l iei in bundle costa doar 40 euro, fiind mai ieftin decat toate celelate
- jocurile fizice Nintendo is pastreaza valoarea foarte bine, deci daca-l iei pe card cu 80 euro, peste cativa ani il poti revinde lejer cu 50 euro; despre celelalte jocuri din lista ta nu cred ca poti spune asta, mai ales dupa ce vor fi lansate inevitabil pe Game Pass sau PS Plus
EDIT: mai mult de 70% dintre utilizatorii Switch 2 au cumparat bundle-ul, deci au platit doar 40 euro pentru el.
EDIT 2: online-ul pe Switch 2 e doar 20 Euro anual, cel mai ieftin dintre toate consolele; eu zic ca merita pentru ca au rezolvat problema cu cheaters - cine a jucat Mario Kart 7 online cred ca-si aminteste ce enervant era
.
---------- Post added 07-07-2025 at 08:15 ----------
EDIT 3: video-ul postat de tine critica live-services si monetizarea excesiva - dintre toate companiile mari Nintendo sunt cei care au facut cel mai putin lucrul asta. Daca vor continua sa se concentreze pe jocuri single-player si nu vor distruge studio-uri intregi pentru a produce "the next Fortnite" nu ma deranjeaza sa-si vanda jocurile un pic mai scump ca ceilalalti.