Valeu mama! Mi-am tras un castron de popcorn langa mine, o bere si dai si citeste tot filmul

Respect domnule Ionutz83 ca ti-ai luat din timpul tau si ca ITI PASA. Eu asteptam sa primesc banii pe urma ii scriam in anunt, nu-l iertam. Insa aseara cand am primit mesajele tale am decis sa-i las mesaje in anunturi sa nu se mai apuce cineva sa vireze bani. Pana la urma ca e 100 lei, 500 lei sunt banii fiecaruia si devii enervat la gandul " Ia uite ba, m-a fraierit". Una e cand ii dai de pomana sau cu un scop anume alta e cand ti se promite un produs/serviciu si nu-l primesti. Ce ma deranjeaza la acest user zis donatelo aici pe forum e ca m-a mintit cel putin de doua ori. O data cu consola si luni seara am realizat asta, a doua oara marti cand mi-a dat un transfer din BRD, bani care n-au intrat, banii tot din contul prietenei au ajuns inapoi. PENIBIL! O combinatie proasta ce a facut omul asta, nu stiu ce a fost in capul lui si ce a vrut sa realizeze.

Dar un lucru pentru mine e sigur: Nu ai a doua sansa la prima impresie
E valabil pentru toate in viata.

Intre timp MonkY va decide daca userul merita ban insa Ionutz83 le cam scrie bine. Macar ca acest cont din 2008 nu va mai fi, isi poate face evident altul insa va fi ca user nou iar cei de aici, de pe forum vor trata cu mai multa atentie anunturile viitoare.