Single post: Vand PlayStation 5 Pro 2TB SSD Sigilat
-
Member
Buna seara si scuze pentru raspunsul intarziat.
O sa incep sa rezolv misterul cum a spus si Espiritus, legat de OP/ Dovada platii curente de la BRD, am discutat cu cei de la BRD si daca plata nu este procesata se poate anula, asta am facut dupa ce s-a trimis restul de refund, informatia se poate afla si pe internet sau pe chatgbt la o cautare mai amanuntita.
OP-ul sau dovada platii este facuta direct din aplicatia celor de la BRD, iar faptul ca eu personal am zis la fiecare chiar si domnului din Germania, ca ii restitui banii asa am si facut.
Nu am fugit sau plecat cum s-a crezut din contra am discutat cu fiecare in parte legat de problema asta iar banii de avans s-au restituit la fiecare persoana.
• Transfer bancar (OP): Dacă ai făcut un transfer către alt cont și acesta nu s-a procesat încă (e în afara orelor de compensare), banca îl poate anula din sistem sau poti cere sa pui stop transferului, dupa cum este si in dovada neprocesata.
Din ce a ramas sa ma intalnesc cu Espiritus sa ne vedem sa ii inmanez consola personal.
Imi cer scuze pe aceasta cale, ca au fost neintelegeri legate de refund (cum am si specificat ca ii trimit inapoi, ca nu am de ce sa ma ascund), banuiesc ca fiecare a primit avans-ul cum am si spus si specificat pe whatsapp, sunt de atata timp pe acest forum, vandut in trecut fara probleme, si aici si pe OLX ca orice om, dar mai apar si probleme, si decat sa se ajunga la discutii prefer sa rezolvam, eu asa zic ca este cel mai bine.
Nu am lasat mesajul să combat sau sa ma cert cu cineva, anume (ma repet am dat refund fara sa ma ascund, sau sa plec, sa sterg conversatii sau zic ca nu trimit banutii inapoi, am zis clar si am si spus avans-ul se restituie, in cazul altora ca sunt x persoane care doar asta cauta, pe mine nu ma priveste, am oferit refund sa inchei toata treaba asta)
Espiritus ramane sa ne vedem !