Neatza, si in primul rand, bine v-am regasit (am fost plecat in concediu )

Quote Originally Posted by Ktalin View Post
Salut. Poate sa-mi spuna cineva cu mai multa experienta daca bateriile/acumulatorii de 1,2 V sunt potriviti pentru atomizoare dse901 si 801. Adica nu au voltajul prea mic? Am gasit niste acumulatori de 3000mAh dar de 1,2 V si nu stiu daca sa-i Cumpar.Vreau sa-mi fac un mini-dispozitiv de aburit si nu stiu ce voltaj este optim. Multumesc.
Merg, bateriile, doar ca iti trebuie 3Buc, in serie sa adunci 3,6V cat are nevoie rezistenta.
Uite cum e dispozitivul meu
01wolfy.jpg 02wolfy.jpg
Si sa va mai arat o poza, ieri, cand am ajuns acasa, am fost placut surprins sa gasesc in Cutia Postala, un plic de la PnJ Resources, LLC : Nichrome 80 cu Nichelina ce-am comandat-o
03wolfy.jpg
E subtire ca firul de par, acu, trebuie sa ma pun pe rebobinat ..... am adunat vreo 7-8 atomizoare, sunt tare curios cum functioneaza.

O problema am intampinat la desfacerea atomizoarelor de DSE901 stantate SLB
Adica nu reusesc sa le desfac.
Adresez o intrebare, special pt MadDoc ..... Daca ai reusit sa le desfaci (astea originale), zi-mi si mie cum, cu ce scule? sunt extrem de bine (lipite) Cele naspa, nestantate, doar le fortez putin cu o baterie originala SLB, si gata, se desprinde contactorul din atomizor.