Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Single post: Povesti de inceput in acvaristica

1. #1 SP
    Junior Member veras911's Avatar

Smile Povesti de inceput in acvaristica

Buna, sunt noua in domeniul acvaristic si tare as avea nevoie de ajutorul vostru. Nu am nici cele mai elementare cunostiinte legate de acest domeniu dar tare imi doresc sa invat...Am la birou un acvariu pe care am incercat sa il "amenajez" asa cum am crezut mai bine. Imi creaza o stare de "relaxare" in ciuda problemelor din jur...si tare mult imi doresc sa aflu cit mai multe despre aceasta (sa-i spunem) nou descoperita pasiune.
    De exemplu: care este temperatura optima a apei??; de cite ori trebuie sa curat acvariul?? noaptea, cind plec de la birou, trebuie sa le las "neonul" aprins??
    Scuze, stiu intrebarile mele par "stupid" dar chiar am nevoie de un "guide line" care sa ma indrume...
    Multumesc
    Attached Images Attached Images 016.jpg 019.jpg 020.jpg 025.jpg 026.jpg 018.jpg