Eu habar nu am ce program am. Am ajuns la liceu exact la timp. Mă g�ndeam că ne bagă �n clasă, zice diriga niște porcării să fim cuminți, an nou, bla bla bla și dupaia acasă. Planul era ca �ntr-o oră să termin cu prima zi. Pe c�nd ajung acolo la 9 jumate, stăm 15 minute degeaba (probabil să ajungă toți �n curte), după care ne bagă imnul. Toate cele 11 strofe Apoi �l dă la microfon pe un popă, care citește din nu-știu-ce carte vreo 40 de minute. Bine�nțeles că noi nu-l ascultam și vorbeam �ntre noi. După ce termină (�n sf�rșit ) aruncă cu apă sfințită spre noi. M-am ferit elegant și dupaia intru �n liceu. Ajungem �n clasă de unde ne trimite să luăm cărțile. Stăm la coadă (pentru cărți!) și după vreo oră ne luăm �n sf�rșit cărțile. Diriga nu știu unde era, iar noi pierdusem deja 2 ore la liceu. Toată lumea pleca iar noi urcam cu cărțile pe scări. După ce le-am dus ne-am enervat că iar răm�nem ultimii �n liceu și am plecat vreo 20 acasă fără cărți sau fără să știm la ce oră ajungem m�ine. Să nu mai spun că m-au băgat după-amiaza, așa că nu o să mă mai duc la școală pe �ntunericul de la 7 dimineața. Nu știu cum mai suport anul ăsta dacă iar o să am 7 ore �n fiecare zi. Păi ce dracu, 7 ore la liceu (deh, ora 50, pauza 10) + 1 oră pe drum! C�t stau unii la muncă. Ca să nu mai spun că profesorii se așteaptă ca ajunși acasă după 8 ore să ne face temele și să �nvățăm