Single post: Need for Speed SHIFT
-
RPG and FPS fan
asa ca prima impresie, sincer, mi se pare din toate punctele de vedere genial. Incep cu sunetul pentru ca este piesa de rezistenta a jocului, extrem de realist, foarte bine adaptat, contureaza intr-un mod unic atmosfera din timpul cursei. Controlul, cei care il critica ori nu au jucat NFS Shift ori nu au jucat nici un driving sim/arcade. Perfect balansat, ba mai mult iti ofera posibilitatea de a alege de la profil rookie(ajutor la steering, braking, manufacturer aid technology-abs,esp,etc lol- pana la pro care iti ofera un volan, schimbator si 3 pedale
desi inca nu l-am jucat destul, inca sunt la tier1, reward sistem-ul este integrat perfect, te determina sa alegi stilul de condus si in functie de ce alegi te poti perfectiona, primi mai multe puncte/stele(multipliers). Pe parcursul career-ului pe masura ce avansezi in joc deschizi optiuni de modificare a masinii, un element al simulatoarelor dar simplificate(mai mult sau putin) astfel incat sa nu deruteze jucatorul. Asadar poti sa modifici incepand cu presiunea in roti pana la detalii fine ale motorului, repet, intr-un mod simplificat. Combinatia sunet-grafica-detalii-fizica pe mine m-a uimit, din cate racing games mi-au trecut prin mana pot linistit sa recunosc ca Shift ofera cea mai realista atmosfera. O investitie grozava, un joc ce-mi va sta in colectie