Single post: Omul din spatele controllerului
-
Member

Originally Posted by
Dj Mo
@nuyokamata: Ai aceasta atitudine mai pe toate threadurile. Reactia studentului nostru este normala. Daca tu nu intelegi aceste sentimente, poate ca o vei face cand ajungi la o varsta in care constientizezi ca un moment ca cel din pozele lui Junnkie inseamna enorm.
intr-adevar inseamna mult sa il ai pe tatal tau cel mai bun prieten si constientizez acest lucru.eu mi-am exprimat parearea "puerila"daca vreti s-o numiti asa.poate ca nu trebuia sa cataloghez postul lui studentul ca fiind gay,maybe i was a little hush dar nici "stelica coritoreasa"sa ma insulte.ati inteles gresit daca am spus ceva rau la adresa lui Junkie am mai spus si mai repet ca mi se pare super ok ca il considera pe tatal sau cel mai bun prieten asa si trebuie,greu mai gasesti in ziua de azi fii care sa aiba o relatie stransa cu unul dintre parinti.dar pt ceea ce a spus Croitoreasa nu am sa trec cu vederea.thx pentru intelegere
---------- Post added 23-09-2009 at 10:55 PM ----------

Originally Posted by
Pastilutza
Posturile tale scot la suprafata rasistul din mine (Imi aduc aminte ca esti negru).....respir adanc si ma calmez si ma uit la poza cu Junkie si fata lui de copil pe care o are cand il tine tatal lui de gat.
avand in vedere avatarul tau nici nu ma mira ca esti rasist.Keep Going
eu aici ma opresc