Khan, asta cu tastatura am spus-o pt. ca am citit multe review-uri in care au "demolat" 901-ul din cauza tastaturii. Asta pt. ca probabil alte puncte negative nu au prea gasit (poate touchpad-ul un pic mai "rigid" dar care sa nu uitam ca stie multitouch)... Dar sa ajungi sa zici ca un notebook e slab pt. ca are tastatura pe masura diagonalei... mi se pare exagerat. Vezi oameni care scriu pe BlackBerry unde sunt tastele vai de mama lor... vezi pe iPhone unde sunt exagerat de mici... vezi HTC Diamond unde fara un full screen keyboard esti distrus... si te iei de tastatura la 901 care e ... cel putin de 5-6 ori mai mare decat toate cele enumerate mai sus.

Iarasi, daca te uiti la notebook-uri de top, o sa vezi durata de viata la o incarcare de maxim 3 ore, 3 ore si jumate in cazuri extreme... in schimb nu zice nimeni WOW cand vede 7-8 ore durata de viata la 901. Nu zic, nu se compara la performante... dar e genul de laptop la care conteaza portabilitatea si ergonomia, in nici-un caz performanta. Nu stiu, am impresia ca a luat-o lumea razna. Cui nu-i e deajuns, sa-si ia un Sony Vaio la peste 2000 de euro si care duce maxim 5 ore. Dar deh, e Sony