Single post: Tigara electronica
-
04-10-2009 18:53 #1680 SP
Junior Member
hai sa nu deviem de la subiect, dar daca tot ati pomenit de legalizarea prostitutie in romania eu zic ca ar fi una diin cele mai mari
realizari de dupa revolutie de pana acum !! in grecia prostitutia e legala sunt bordele ca magazinele , intri vezi iti place dai banu (intre15-30 de euro in functie de fata si de ce pretentii ai ),
ca sa nu zic ca sunt bordele unde sunt niste bucati de sta lumea la coada ca la paine calda
,gasesti ce vrei ,romance rusoaice ,bulgaroaice , negrese , ,grecoaice,moldovence e.t.c. ca sa nu zic daca ai un party ceva cu baietii sunt si bucati de "inchiriat", in centru atenei dupa ora 10 noaptea sunt sute de panarame care asteapta sa sara admiratorii cu banu,
cred ca ar scadea rata violurilor in romania cu 90%, inca o sursa de bani pentru bugetul romaniei, dar asta e suntem in romania
cum zice si yoshy 262 , sunt destui care au mentalitatea inapoiata nu doar cei invarsta ,nu cred ca nu este fumator de et sa nu fi avut de aface cu vreoun destept cu tigara analog in bot sa iti zica ca faci cancer de la tigarile electronice.