Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
Sorry...promit ca data viitoare o imi las parerea proprie la o parte...and i shall be amongst the "WAW UBER PWNGE GAME" pack.Unu la mana...e parere proprie.Doi la mana...un intro / trailer zice multe despre un joc.Si nu in ultimu rand ...partea cu telefonu era o metafora facand referire la grafica si fizica jocului....care e sub orice critica.Asa cum tu iti spui o parere...respecta si parerea altora ...chiar daca nu e de aceiasi parere cu tine.Geez....si eu care credeam ca e democratie in tara asta.
Daca tu iti argumentezi parerea postand un filmulet de acum 18 luni (atunci a fost postat pe youtube, cine stie cand o fi fost realizat) care nici macar nu arata a in-game footage (sau cel putin asa mi se pare mie) si incepi sa compari jocul cu unul de telefon mobil (inteleg ca e o hiperbola -nu metafora-, dar mie unuia nu mi se pare asa proasta grafica incat sa merite o asemenea comparatie, ba din contra arata destul de bine dupa mine) atunci eu sunt de parere ca sunt indreptatit sa consider argumentele tale neinformate si invalide.

Mai mult, nu inteleg cum poti sa te iei de fizica intr-un footage pre-rendered.

Daca nu iti place trailer-ul repectiv... asta tine de gust si nu se discuta. Dar cand incepi sa emiti ipoteze asupra unor elemente pe care inca nu le-ai vazut (grafica, fizica din joc) atunci vino cu argumente si nu arunca vorbe in vant.

In incheiere o sa-ti dau un sfat, si te rog sa nu mi-o iei in nume de rau sau sa il consideri un flame. E valabil de altfel pentru toti care considera ca toate semnele ortografice pot fi inlocuite prin puncte de suspensie.
Conform DEX: "Puncte de suspensie sau puncte-puncte = semn de punctuație const�nd din trei (sau mai multe) puncte așezate �n linie orizontală, folosit pentru a arăta o �ntrerupere �n șirul g�ndirii, al acțiunii sau o omisiune dintr-un text reprodus"

Nu ca as fi eu vre-un as in ale gramaticii. Dar macar incerc.