Single post: GameShop.ro - informatii, noutati, sugestii
-
05-10-2009 13:46 #1818 SP
Member
Si faza cu situl e cam acelasi cu cel vechi au aceleasi templeturi doar k are un login desi nu se salveaza bine,lipsa de informatii sistemul de login e simplu nu e securizat si mai multe date despre client...doar niste ajustari in rest e cam lafel ..dece o fii asa inghesuit nu stiu in loc sa fie full screen sa cuprinda mai mult dar ma rog fiecare isi face sit ul cum vrea sau e site economic mie unu mi se pare un site slabut si prost organizat trebuie sa dai de rotita pana te doare mana..si nu au un buton din forum direct catre sit ul principal...contul de pe site nu e valabil cu cel de pe forum cica trebuia avizat pentru ce nush normal cu acelasi cont poti intra in amandoua.pe fundal puteati sa puneti niste reclame...ceva in home page niste flashuri dinamice cu diverse produse dispuse ori pe orizontal ori pe vertical
Eu pe alt site primeam informati despre produsul meu ..l a calcat masina si nu mai vine ,vine mai tarziu sau poate nu sunt multe produse si daia e sit ul asa micut ma rog mi am dat si eu cu parerea sper k nu e de rau .hai gata k consum cerneala