Single post: Povesti de inceput in acvaristica
-
Admin

Originally Posted by
Khan
Nu te supara, dar tu faci acvariu de concurs ? Tu tii ph la 6.0 sau chiar mai jos ? Ti-ai gasit si tu un exemplu... rau de tot. Pai la acelea se vrea explozie la plante, pentru a putea fi tunse in diverse forme... Acolo totul e accelerat pana in ziua expozitiei, fertilizari de tip EI (se pune fix micro si macro care lipseste la teste, nu se da la pompita). Pana si lumina este crima pentru pesti in acele acvarii (se merge chiar pana pe la 4WPG - ca idee, eu acum am 2.4 WPG, deci la un acvariu de talia astuia al meu ei folosesc peste 600W, metal halide si alte nebunii). Daca te vei uita atent la acele acvarii, vei observa ca nici macar filtre nu au puse... totul se face pentru poza. Dupa aceea, Dzeu cu mila.
Prin urmare, la acele acvarii nu e mai nimic natural, cu exceptia look-ului. Si nu sunt toxice din cauza fertilizantilor (daca se pun cum trebuie) ci in special datorita nivelului mare de CO2, al luminii criminale, etc... Introdu 2 gourami la pH 5.5 si iti garantez ca vor muri in 5 minute... That's toxic !