Quote Originally Posted by DeathWings View Post
Cum e pe partea de leveling si questing? Sunt intuitive questurile? Marcheaza pe harta zona unde trebuie sa mergi pentru a duce la capat un quest (in genul Warhammer) sau trebuie alt+tab si search pe site-uri gen thottbot (cum era pentru WoW la inceput )

Cam cat de repede se ajunge la lvl maxim? Sunt instante si raiduri in genul WoW?

Multumesc si imi cer scuze daca sunt multe intrebari

---------- Post added 06-10-2009 at 11:15 PM ----------

Pana la urma l-am cumparat si eu. Fericit, ajung acasa, instalez... downloadez patch.. setez pe region Europe.. intru in joc.. Korean Language!

Cmmon.. aveam pofta sa joc, am gasit cateva soltuii la problema asta, sa vedem daca reusesc lol
deci iti arata location pe harta nu trebuie ALT+TAB ai insante, la lvl maxim nu se ajunge foarte usor dar nici extrem de greu, quest sunt foarte marfa, unu chiar te baga in instante iar la lvl unde am ajuns eu ca sa faci questuri trebuie sa te duci pe teritoriul de la Elyos.. si sa vezi acolo ce te fugaresc aia.. si ce fun e..

daca ai in limba koreana da-mi pm ca iti dau eu ce trebuie sa ai in engleza e o chestie care ocupa 24MB