Single post: Voting - Concurs "Lauda-te cu animalutul tau !"
-
Member
In PRIMUL SI PRIMUL RAND...felicitari Consolegames si Monky(impreuna cu toata echipa de moderatori a site-ului) pentru acest concurs si restul concursurilor.
In al doilea rand, felicitari eXistenz si lui Demon, multa sanatate ambilor 
In al treilea rand, si va rog sa nu ma intelegeti gresit, nu ma refer la userul X sau Y sau nimic de acest gen, ci doar la faptul ca e mare pacat ca se intampla lucruri de genul asta, si ca exista oameni care se ajuta de astfel de masuri. Inca odata, nu ma refer la un user anume, ci in general la treburi de genul asta, pe acest poll sau altul, pe acest site sau altul!!! E mare pacat, pentru ca o astfel de mica chestie poate strica toata atmosfera de "familie" de pe forum, deorece unii useri se vor simti inselati...si e un sentiment naspa!(PS.eu n-am votat pentru cainele meu, desi puteam sa votez eu, si sa rog inca cativa prieteni/colegi sa voteze pentru mine.Chiar si-a facut un coleg de locuinta user ca sa joace la aria Arcade, dar nici prin minte nu mi-a trecut sa-l rog sa voteze ptr mine. Am preferat sa pierd cu 0 voturi dar cu demnitate.). Again, nu e referire la niciun user, ci e o chestie valabila pentru toti care stiu ca au apelat la astfel de masuri, si care se simt cu musca pe caciula. Ar fi frumos pe viitor sa fim fairplay, si sa stim sa pierdem cu demnitate in fata celui care a fost mai bun, in loc sa fim innebuniti dupa un joc gratis!
De asemenea, cu s-a mai spus, e pacat ca atunci cand e pentru concurs se inghesuie lumea sa scrie review-uri, news-uri etc(dupa spusele moderatoriilor unele chiar facute sa fie)....iar alte dati sa sufle vantul prin threaduri...recunosc, eu acum am aflat de sectiunile Reviews si Previews(stiam de ele dar am crezut ca sunt luate de pe alte site-uri nu user-made...si n-am avut curiozitatea sa ma uit)...dar sunt lucrurile care le facem noi pentru noi...si merita sa depunem putin efort. cum altii pot, asa putem si noi daca ne straduim si ne depasim stadiul "de romani care zic ca-i bine oricum...numa sa fie"...sper sa nu inteleaga nimeni gresit postul meu, si sa-l luati ca pe un wake-up call pentru a imbunatati nivelul, atat de prietenie cat si a threadurilor, pe forum.Putem fi mai buni, si putem face mai mult daca ne straduim cu totii!!!O zi buna tutror