Single post: Campionat Fifa 10 CG - inscrieri
-
Senior Member
va rog nu va mai certati, ca sa nu mai fie nici un fel de problema promit ca in maxim doua zile o sa postez si regulamentul dupa ce ma consult cu studentul si comsinhards.
acum sa-ti raspund la intrebari @cata25. la inceput m-am gandit sa facem un campionat, dar dupa cum am precizat in primul post, vom face un campionat tur-retur doar daca vom fi maxim 7 persoane. gandeste-te ca daca ne apucam acum sa facem un campionat tur retur cu peste 20 de oameni ar dura o vesnicie si nu cred ca cineva ar vrea sa joace intr-o competie atat de mult (aproximativ 40 de meciuri). cand se va termina perioada de inscrieri o sa anunt si formatul competitiei.cred ca cea mai buna solutie ar fi un format gen CL (grupe tur-retur). postati si voi opninile voastre sa vad daca sunteti de acord.
in legatura cu limita aceea la echipe, eu am pus aceast limita si in primul campionat si acum deoarece vreau sa vad cine e cel mai bun la fifa (pase, tactica, aparare, suturi, eficienta in fata portii etc.) nu cine poate sa aleaga cat mai repede RM sau Barcelona. daca il ai pe CR9 sau pe Mesii ce faci? alergi cu ei de-a lungul terenului pasa in spate si gol cu benzema sau ibra. eu personal nu as schimba aceasta regula. daca nu iti place sau refuzi sa joci cu alte echipe poti sa te retragi din campionat, dar rules are rules
.
@Studentul a propus sa jucam cu setarile pe manual si dupa ce m-am gandit un pic am hotarat ca asta va ramane la alegerea jucatorilor inainte de meci. daca cei doi, care au meci in etapa respectiva, doresc sa joace cu manual nu ii opreste nimeni. ma gandesc ca ar fi un pic absurd sa-i oblig pe toti sa joace cu manual, cred ca majoritatea nu au jucat niciodata sau nu se descurca.
in legatura cu supercupa
s-a mai discutat despre asa ceva si in campionatul trecut, dar pana la urma nu a fost nimic. daca castigatorul competitiei vrea sa joace cu castigatorul de pe computergames nu-l opreste nimeni.
si inca un lucru sa nu uit, fiecare isi poate alege alta echipa inainte de meci avand un mic avantaj jucatorul care va juca acasa, putand sa-si aleaga primul echipa.