Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
13-10-2009 15:28 #1747 SP
Member
mda, mult mi-a trebuit si mie sa desfac cele originale fara sa le stric, m-a limitasem doar la cele nestantate, ca alea le putem desface usor. Nu-i nevoie de nici o solutie, nici incalzite nimic.
Trebuie sa fasesti un surub destul de tzeapan care sa se potriveasca perfect cu pasul filetului atomizorului. Am gasit din intamplare unul printre sculele de pe-acasa. Trebuie sa aiba pasul filetului mai mare decat un surub obisnuit.
Se infileteaza pe filetul atomizorului, surubul in loc de baterie, si fortam. Stanga - dreapta - sus - jos, circular ca pe un joystick, si se desprinde in final. Trebuie indemanare si aici
Nu doresc sa reconditionez atomizoare, decat pt mine. Eventual, mai descriu pas cu pas si mai adaug poze cum procedez. Nu-i mare filozofie daca ai un minim de scule de elecronica
Nu vreau din motive de igiena in primul rand. Odata ce-mi bag eu mana prin ele, fara sa o fac ca si in fabrica, urmand sa le dau spre folosinta, nu mi se pare normal. "Ce fac eu cu degetelele mele, eu duc la gura
"

Originally Posted by
iorgo
am vazut la un magazin on-line in romania oferta speciala 1 sticluta de 10 ml + un atomizator, stau si ma intreb oare cand se termina sticluta se termina si atomizatorul

Sigur acea firma au adunat o caruta de atomizoare returnate, pt ca le-au oferit 6luni garantie 
au ramas cu ele, asa cum au ramas si cu e-liquidul si mai vor sa scoata din parleala
Afacerile cu ET sunt dubioase rau, trebuie sa ai cunostinte solide ca sa te bagi. Te rupe google de magazine ET cand dai un search. Va dati seama cati au muscato cu ele si ce incredere au capatat si transmis mai departe acei clienti. Apoi ne intrebam de ce nu vedem aburi pe strada