Single post: Ce TV/monitor utilizati pt PS3?
-
Member

Originally Posted by
kaoru
TV - Samsung LE - 32b530 , Full HD, 81cm - de ce? > in final pentru ca era printre cele mai ieftine full HD - in rest trebuie sa compari.
- folosesc cablu prin digital pt TV - se vede excelent - si pe auto wide, zoom etc. Nu dungi nu nimic.
- raportul calitate pret mi s-a parut excelent - si eu am cautat unul de curand tot pentru PS3 (adica luna asta) si m-am hotarat sa il iau pe asta - pentru un apartament mediu ca marime nu iti trebuie mai mult cred; eu stau cam la 1.5m - 2m distanta, ideal ar fi un 3 chiar 4 - peste 81cm deja mi se pare mult prea mare; in cazul in care ai loc ti-as recomanda ceva mai mare - uitate si la specificatiile de consum cand te hotarasti.
Bafta!
Dap la asta ma gandeam si yo (Televizor LCD Samsung LE-32B530, 81cm ) pare cel mai echilibrat,din pacata nu am reusit sa gasesc un review bun pt el sa vad cum se prezinta ca si raspuns in timpul jocurilor (nu as vrea unul care lasa ghosting si la miscari rapide sa se vada blurr)
.
Ai intuit bine am o camera mica probabil as sta la 1,5-2,5 de el cand joc.Sper sa fie suficient sa pot prinde tot ecranul in campul meu vizual
.