Quote Originally Posted by DeadlyGoD View Post
Intodeauna mi-a dat bip-uri ...si mie si prietenilor.M-am jucat cu 14 "lego-uri" si le-am pus cap coada...si sa intamplat sa fie un ram defect / pus aiurea de mine / neinserat bine...and beep codes all the time.Nu zic ca nu e posibil...dar e cam rar.

LE : Incerci frumos placa video...vezi daca merge ( o cureti de praf intai ) dupa aia scoti ramii ( ii cureti si pe aia ) ii testezi si ii bagi bine de tot in slot.Daca nu e de la astea 2 ..incearca sa vezi daca e la sursa.Dar mai mult ca sigur ca e de la placa video.
Pei da aia ziceam si eu intai sa vada cu placa video (dupa cum ai sugerat in primu post ^^) dupa care daca nici asa nu merge sa vada si rami. Depinde si de placa de baza, la asta pe care o am acuma daca merg cu overclocking-ul prea sus da bip-uri dar la aia veche depindea. Tipu la care mergeam vedea mai mult de 14 calculatoare pe saptamana (si o vreme petreceam cel putin jumatate de zii cu el) , nu mio lua in nume de rau in principiu ai dreptate dar din pacate dupa cum am vazut la calculatoare sunt prea multe variabile.

@teo: A da sa se uite daca condensatori de pe placa de baza nu sunt explodati/umflati (umflati nu cred ca ii nevoie de explicatie, dar sa ofer o explicatie pentru explodati: se observa o pata mare maronie/ruginie pe suprafata de deasupra condensatorului).