Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
22-10-2009 23:03 #1833 SP
Junior Member
nicotina in sinte este un insecticid, orice nefumator sau care a fumat tigari slabe daca va folosi lichide cu concentratie mare de nicotina va avea o sensatie neplacuta, de usturime in gat si piept insotita de tuse ,eu folosesc high de o luna jumate si nu am nici o problema,recunosc uneori mai tusesc si eu dimineata daca trag din ea toata noaptea(fumam in medie 2 pachete la zi),am dat catorva prieteni sa incerce electronica mea
fumatorilor inraiti le-a placut unii chiar si-au cumparat si ei e.t. cei care fumau tigari slabe au avut senzatii neplacute de la e.t. cu lichid high
iar despre nefumatorii care au tras in piept vaporii
tuseau si ii usturau in piept si gat .... unul dintre ei a tras un fum zdravan in piept a inceput sa tuseasca s-a inrosit la fata si ii dadeau lacrimile de ziceai ca i-am dat cu un spray paralizant in fata
iar despre lichidele care nu au eticheta,chestia asta se intampla cu toate produsele facute in china,este un obicei renumit, fie ca e vorba de tigara electronica sau orice alt ceva,de obicei lipesc o eticheta editata de cel care va cumpara produsele (distribuitorul) in limba dorita,asta o fac doar pentru comenzi mari....oricine poate face treaba asta sa va dau un exemplu daca doriti sa va deschideti o afacere sa vindeti ceva, orice doriti haine electronica e.t.c..., gasesti un fabricant in china sii ii comanzi o cantitate mare de produse , acesta va scrie pe eticheta orice vrei tu.. nu cred ca nu a vazut cineva haine sport de cea mai prosta calitate care poarta simbolurile nike adidas puma rebook ..e.t.c
---------- Post added 22-10-2009 at 11:14 PM ----------
intra pe okazii si scoate-le la vanzare cartusele
ovy76 am observat ca e ceva la moda pe acolo ,oricum au un trafic frumusel 1 milion de vizite pe saptamana cred ca se gaseste un amator la cartusele tale sau doneaza-le la cineva de pe aici de pe forum