Single post: Masina preferata in racing games
-
Senior Member
In cazul meu, este exact inversul lui nameless_fear 
Nu pot sa zic ca agreez masinile americane pentru handlingul ala greoi, insa corvette-u face o mica exceptie
. I love that car! Aia tunata nu mai zic... cred ca in ultimele luni, 95% din timp am jucat numai cu ea pe Suzuka in GT5P.
Imi place si Lotus, insa handlingul acela este deja mult prea usor pentru gusturile mele + ca viteza te lasa exact atunci cand ai cea mai mare nevoie de ea...
Oricum mi-e destul de greu sa spun acum o masina preferata... ar mai fi si altele, insa momentan ramane Chevrolet Corvette Z06. Nu stiu de ce... dar pentru mine e masina in care ma "simt" cel mai bine. Imi place tot la ea! Look-ul, garda joasa, sunetul, puterea, iar cockpitul e genial! Va spuns sigur ca masinuta asta e mult mai rafinata decat un Viper din toate punctele de vedere atunci cand reusesti sa o "imblanzesti" si sa te inveti cu ea. Testate/jucate in NFS-uri, Forza 2, GT5P
Intr-un mic top preferential s-ar mai incadra si BMW E92 M3, Subaru Impreza, WRX STI, Nissan 350Z si Skyline-urile, iar lista poate continua