cu totii stim ca ruyan este inventatorul tigarii electronice din cate am citi a oferit dreptul de folosire a patentului la 12 firme din china si cateva din europa si s.u.a , caut de ceva timp pe forumuri mai multe informatii si parerea celor care a folosit e.t de la ruyan dar din cate vad numarul lor este foarte mic,cu toate ca ruyan este nr 1. este cel mai putin folosit,din cate am inteles vor sa castige o reputatie genul "rolex" adica sa fie ceva de lux ...deci..... nu se adreseaza tuturor .am intrat pe pagina lor ,la rubrica distribuitori , ii numeri pe degete cei care le vand produsele in intreaga lume iar daca intri pe fiecare in parte ai sa vezi ca mai bine de jumate dintre ei nu mai vand produse ruyan lol iar cei care mai vand au dor un singur model de obicei cele de unica folosinta iar restul sunt de la alte firme janty ,dse, joye ,njoy ...etc. nu pot sa inteleg nu au nici un interes sa acapareze piata tigarilor electronice.
eu sunt tentat sa cumpar un v8 sau v10 de la ruyan poate o fi cireasa de pe tort ,sper sa nu scoata asa de putini vapori cum am vazut la altii pe youtube ca dau cu ea de pamant , m-am c-am plictisit de tehnologia DSE