Single post: Povesti de inceput in acvaristica
-
Junior Member
inca un guppy
Hi,
Multumesc pentru raspuns,
am marit temperatura, am facut un schimb partial de apa......dar am observat ca inca un guppy cred ca s-a imbolnavit...are "agatat" de burtica un "firisor transparent..cam lung...si sta numai la suprafata..
Din cite am "invatat" eu pana acu, s-ar putea sa aiba paraziti intestinali...Ma insel oare??
Ce ma sfatuiesti sa fac???
Vera
---------- Post added 26-10-2009 at 01:22 PM ----------
Hi,
Asa cum am scris mai devreme...am inca un guppy care da semne de imbolnavire - paraziti intestinali..
- "un firisor foarte subtire si transparent atarna de burtica lui"....si este mai putin "jucaus" ca ceilalti..
Am vorbit cu George (Reef) si tinand cont de "antecedente" (guppy mort, cory mort - scuze confuzia mea...era un cory nu un ancitrus) a spus sa tratez tot acvariul cu Spirohexol...chiar daca ceilalti pesti nu dau semne de imbolnavire.
Eu am tot ce imi trebuie dar am nevoie sa ma ajuti sa imi spui cum sa fac tratamentul:
1) dizolv spirohexol in apa si apoi adaug in acvariu??
2) "before application any active carbon must be removed from the filter" - ADICA?? care este "active carbon"???
- UV-C appliances and CO2, fertilizers switched off - ADICA?? ce inseamna asta???
Astept reply urgent..
Multumesc,
Vera