Am inceput sa ratez fazele bune de la mine din liceu ,asta si datorita faptului ca de exemplu,saptamana trecuta am fost decat joi la scoala.Am antrenament de la 7 dimineata,2 ore si cam in functie de el imi fac programul zilei respective: daca a fost prea obositor,sarim peste scoala (eu impreuna cu 4-5 colegi) si mergem la mine pentru un poker si pizza (avem chip-uri si toate nebuniile).Presupun ca ar trebui sa iau mai in serios clasa a 12-a,dar deh,datorita programului (foarte matinal) si profesorilor (majoritatea abia iesiti din facultate) chiar nu am nici un chef.
On to the good stuff shall we?Fiind intr-o clasa cu profil sportiv,avem reputatia de a fi clasele problema ale scolii (5-12),nu zic ca nu e meritata,dar cateodata se exagereaza .In clasa a 10-a,am scos usa din balamale si cativa bravi dintre noi au folosit-o pe post de placa de surf pe un rand de vreo 20 de scari,partea ciudata este ca a mers.... .
Ah,si sa nu uitam de botezuri (sportivii stiu),the class/team noob gets "welcomed" in our loving community.Anul asta n-am avut nou-veniti,dar anul trecut l-am folosit pe dl. Bleau pe post de berbec,incercand sa deschidem usa clasei...care era metalizata.S-a indoit usa in 4 locuri.
Tune in next time kids for another exiting episode of The Jocks.

Cheers