Hey there!
It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to
register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more.
Register now!Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.
---
Hello!
Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te
inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere !
Inregistreaza-te acum !Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !
Single post: Tigara electronica
-
03-11-2009 06:16 #1887 SP
Junior Member

Originally Posted by
yoshy262
ovy76 - mai rar sa ai probleme de la cartuse sau atomizor
tot timpul
Exista la inceput (2-3-20 de fumuri trase) un gust nasol dar ala trece in timp daca
folosesti lichide bune si nu faci combinatii proaste de lichide sau folosesti tampax in loc de vata de cartus.
Repet.. testeaza un lichid bun si ai sa vezi singur diferenta intre lichidul ala pe care-l ai in poza si unul bun.
uite cum arata o sticla de lichid "originala" BOGE (Dekang)

Original Smoke Juice - BOGE DEKANG Brand - Childproof Bottles with YNDK LOGO
SAU

Aidreptate frate "DEKANG Brand - Childproof Bottles with YNDK LOGO" si stiai ca tot Dekang face lichidul pentru TotalyWicked din UK si JonsonCreek din SUA? de Janty nici nu mai vorbesc ca astia folosesc aceleasi sticlute.
Asta am cumparat si eu de la EuroTig dar nu va dau nume sau website sa nu fiu acuzat de reclama gratuita pe aici...oricum sunt cei mai tari de pe piata . Cautati si voi pe net cu numele eurotig si-i gasiti. Am sa va atasez si cateva poze sa vedeti ca astea sunt cele originale iar la gust si tarie nici nu se compara cu alea de pe okazii. (facute la chinezi in cada
) , parca si atomizoarele functioneaza mai bine cu lichidele astea originale. Am mai spus inainte ca si tigarile mele noi tot de la baietii de la Eurotig le am si sunt net superioare (am j-118 care este VX2 de pe forumurile Americane) si J-902 care la depasit cu mult pe batranul 901 care il voi dona varului meu acum.
Am mai gasit pe unii care vand produse de la aceeasi fabrica la preturi de 4-6ori mai mari pe tigaraelectonica cu com in coada , nu ro. Tupeu frate pe unii.
Uite si pozele: