Single post: Clubul Xbox 360
-
03-11-2009 13:17 #5084 SP
Member

Originally Posted by
Cris
Am si eu nevoie de un adaptor wireless pentru 360... stie cineva daca se gasesc pe undeva in Romania?

Eu am. Se gaseste la Altex/Media Galaxy. Nu se vand separat din cate stiu eu. L-am cumparat cu tot cu un controller wireless X360. Se gasesc si in diferite magazine pe net.
Microsoft XBOX 360 Wireless Gaming Receiver 9Z2-00002 Lista de preturi - cel mai mic pret
Astea sunt cica separat. Vezi si tu daca au in stoc.
---------- Post added 03-11-2009 at 12:24 PM ----------

Originally Posted by
tudort
Cum faci Share la windows 7. E la fel ca la vista da am uitat! te conectezi...si apoi unde te duci sa activezi aia? Mersi anticipat!
---------- Post added 31-10-2009 at 11:38 AM ----------
Cred ca daca ma conectez cu laptoul la o retea wireless si dau Bridge Connections intre Placa de Retea si Placa Wireless voi reusi sa creez o conexiune net care sa mearga si pe xbox cu cablu lan ... right?
Bridge-ul nu e bun. Bridge in teorie inseamna ca imbini cele doua interfete de retea in una singura, sau ma rog din exterior va aparea ca o singura interfata, ca si cum ar fi pe acelasi segment de retea. Ce vrei e sa dai ICS(Internet conection sharing). Dai click pe interfata pe care esti conectat la internet -> tab-ul Sharingi si dai click pe chestia care zice sa permiti partajarea conexiunii la Internet.